Vélemények

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége.
Felkerestük néhány ügyfelünket, akik így vélekedtek rólunk.

Abszolút meg voltam elégedve, és 10/10-es cégként ajánlottam őket másoknak is. Profi ügymenet volt, minőségi munkát végeztek és nagyon korrektek.

Balogh Balázs

Az egyik legjobb cég, akikről valaha hallottam. Remek munkát végeztek a házunkon. Még a banki vagy szolgáltatói bürokrácia sem akasztotta meg őket egy pillanatra sem. A házon folyamatosan haladt a munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Hollósi Tamás

Abszolút meg voltunk elégedve, a házunk gyorsan, jó anyagokkal és tisztességesen meg lett építve. Az munkálatok ideje alatt nyugodt lehettem, hogy mindig láttam, hogy szépen haladnak a dolgok, ha pedig bármi kérdésem volt, mindig készséggel válaszoltak. Apróbb hibák voltak az építés folyamán, de hát tapasztaltam, mindenhol vannak, nem csak itt. Előfordult, hogy megkerestek minket olyanok, akik közös ismerőseinktől hallották, hogy mi a Regio Generallal építkeztünk és kíváncsiak voltak a véleményünkre. Nekik is csak ajánlani tudtam a céget.

Szalai Viktor

Zökkenőmentes ügyintézés! Gyors, pontos, precíz kivitelezés! Amennyiben minimalizálni szeretnétek az építkezéssel járó stresszt és szeretnétek magatoknak egy minőségi otthont reális áron, válasszátok a Regio-t! Nagy köszönet a csapatnak, nálunk családi házas otthonteremtésben az elsők! Maximális ajánlás!

Kiss Gábor

Alapvetően megvoltunk elégedve a munkavégzéssel.

Mi is a Regio General Kft.-vel építtettük a családi házunkat. 1 éve már, hogy megkaptuk a lakhatási engedélyt. Maximálisan elégedettek vagyunk mind az építkezés lebonyolításával, ill. a végeredménnyel is. Igazi szakember gárda dolgozik a kft.-nél. Ha újra építkeznék is őket választanám! Csak ajánlani tudom annak, aki zökkenőmentes építkezést szeretne!

Szabados Tünde

Mi megvoltunk elégedve a kivitelezéssel. A tervezés során az elején akadt némi nehézség, de ahogy beindultak a folyamatok, hamar megoldódott minden. Az egyes brigádok elég gyorsan tudták váltani egymást, mindig minden szükséges alapanyag rendelkezésre állt. A költségek tekintetében is minden teljesen megfelelő volt, mert sikerült tartani azt az árat, amivel leszerződtünk. Mi elégedettek vagyunk!

Teljesen korrekt cég. Bármilyen nehézségek felmerültek, lehetett a cégre számítani. Félve kezdtünk bele az építkezésbe, a sok negatív vállalkozásokat hallva. De a Regio pont az ellenkezője. Már akkor tudtuk és éreztük, amikor a cég meg előlegezett minden költséget, hogy hadd dolgozhassanak mert a határidőre el kell készülnie a háznak. Ritka az ilyen cég, ahol olyan az építkezési brigád, ahol látszik a szakértelem, rutin, és teljesen barátságosak. Nagyon gyorsak, és a minőségre adnak nagyon. Elég jó barátságba lettünk a benti, és kinti dolgozókkal. Teljesen meg vagyunk elégedve velük. Csak ajánlani tudjuk.

Szabó Norbert

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az árért kapott értékkel. Meglepő módon jobb áron tudták kihozni, mint azt egy magánszemély építette volna. A házat a határidő lejárta előtt fél évvel megkaptuk, az ára az előkalkulációhoz képest csupán a kivitelezés közben felmerült extra igényekkel volt több.
Egyszerű, gyors, érhető volt az ügymenet.

Teljes mértékben megvoltunk elégedve, még hamarabb is készen lettünk, mint ami kivolt tűzve határidő. Pontos volt az anyagi előkalkuláció. 10/10.

Rapai Tamás Mihály

Teljesen megvoltunk elégedve mindennel. A határidőket és minden megbeszélt dolgot tartottak, ha pedig valami változás volt, akkor arról meg időben értesítettek. Az elkészült otthon ár-érték arányával teljesen megvagyunk elégedve, sőt azzal is, hogy bár nagyon sok minden dolog közbejött – pl. fát nehéz volt szerezni a tavaszi időszakban, de a Regio General mégsem emelte az árakat, hanem tartották a szerződésben megírt árszintet. Az anyagi előkalkuláció is teljesen jó volt. Abszolút rugalmasak voltak, segítőkészek, ha bármi adódott, mindent időben meg tudtunk beszélni. Volt néhány dolog, ami nem úgy készült el, de azt jeleztük, és azonnal javították, tehát mindennel teljesen megvagyunk elégedve.

Még nem élünk ott egyelőre, mert még nincsen kész. Fűtéskészre készítették el ezt a házat, az átadás már megtörtént. Elégedettek voltunk az építkezés során, a felmerült kérdéseinkre mind választ kaptunk vagy ha esetleg volt bármi, akkor azt építésvezetővel egyeztetni tudtuk. Összességében meg voltunk elégedve, mert nemcsak szerintünk végeztek szép munkát, de mindenkitől, aki csak eljön a házba (családtagok, műszaki vezető) azt a visszajelzést kaptuk, hogy nagyon-nagyon szépen dolgoznak. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.

Minden nagyon szuper volt, az elkészült otthon ár-érték arányával 100 %-ban megvagyok elégedve. Tényleg én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a cégről, az elejétől a végéig tényleg semmi gond nem volt. Minden bőven határidőre készültünk el és anyagilag is pont annyi volt, forintra, fillérekre, mint az előkalkulációban. Az ügymenet rugalmassága szintén kiváló, nagyon elégedett vagyok. Van még néhány dolog, ami megoldásra vár, de ezeket Attilával (akit most már szinte barátomnak mondhatok) intézünk.

Csajági Zsigmond

2021 márciusában szerződtünk velük. Nyáron kezdődött az építkezés. Minden a szerződésben foglaltak szerint történt. Tartották a határidőket, sőt! Az építkezésre bármikor bemehettünk. Mindenben a segítségünkre voltak, akár személyesen, akár telefonon keresztül is (még vasárnap délután 4-kor is elértük az építésvezetőt, ha valami kérdésünk volt 🙂 ) 2 hete lakunk új otthonunkban 😊 Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk őket.

Horváth-Csurgai Nikolett

Teljesen megvoltunk elégedve! Apró buktatók voltak nálunk a tető kérdésében, de sikerült megoldani. Az összes többivel nagyon precízen, pontosan, határidőre elvégeztek mindent. Az építésvezetőnkkel, Mácsai Attilával nagyon-nagyon megvoltunk, ő, ha kellett éjjel, ha kellett hétvégén minden esetben rendelkezésre állt és tényleg mindenben próbált segíteni, tehát ő egy hatalmas pozitív dolog volt az egész építkezés folyamán.

Tiffinger Gábor

Nekünk is a Regio Generál építette Seregélyesen a házunkat. Fűtéskész állapotban kaptuk meg idén nyáron. Kivitelezéssel meg voltunk elégedve. Ha problémánk merült fel, azonnal segítettek a megoldásban. Építésvezetőnk (Attila) mindig készséggel állt rendelkezésünkre, telefonon mindig elérhető volt. Az irodában is mindenki segítőkész volt velünk. Külön köszönjük a sok segítséget Évának, Orsolyának és Dánielnek. Köszönjük a fiatalos lendületet. Másoknak is ajánlani tudom munkájukat.

Princz János

Profi csapat, korrekt, segítőkész. A házunk határidő előtt elkészült, nekünk fontos az emberi kapcsolat, mindent meg lehetett beszélni a legjobb eredmény elérésének érdekében.

A folyamatok rendben voltak, a házunk ár-érték arányával is teljesen meg vagyunk elégedve és október végi átadási határidő helyett augusztusban már el is készült. Az általunk elvártaknak megfelelő volt a cég rugalmassága, és nem ért minket semmilyen váratlan meglepetés.

Göbölös Bence

Teljes mértékben megvoltunk elégedve, megfelelően haladt minden, látszott is, hogy megvan tervezve, hogy ki, mikor, milyen munkafolyamattal meddig dolgozik ott és akkor már egy másik csapat váltja is őket. Bőven időn belül el is készültek. A pénzügyek tekintetében is maximálisan segítőkészek és rugalmasak voltak, csak jókat tudok mondani.

Somogyi Zoltán

Így utólag úgy gondolom nagy szerencsénk volt, hogy a Márffy Attila volt az építésvezetőnk, lelkiismeretesen odateszi magát. Az építkezés összességében jól alakult elégedettek vagyunk.

Szabados Csaba

Korrekt cég, elégedettek vagyunk velük. Nem volt alapanyag hiány, profik a munkaszervezésben. A szerződésben foglaltakat tartották, határidő előtt átadták a házat, annak ellenére, hogy a közmű miatt volt csúszás nálunk. Az építésvezetőnk nagyon kedves, segítőkész volt, bármi kérdés/probléma felmerült, fordulhattunk hozzá, megoldott mindent. Mindenkinek ajánljuk őket!

Mader-Szédelyi Klaudia

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.